Tranzitni Mesec u Ribama

Dani u Meseca u Ribama su emotivni za sve znake. Poseban uticaj osećaju oni koji imaju natalno Mesec u vodenim znacima. Danas ste romantični, ne izlazi vam se iz kreveta, želite da ostanete ušuškani uz kafu i kolačiće, pakovanje maramica i romantični film.

Setićete se osoba koje ste slučajno ili namerno povredili, onih koji su vas povredili, biće vam žao, grišće vas savest. Preispitivaćete se da li je trebalo i moglo biti drugačije. Primetićete da vreme prolazi, deca su odjednom porasla, pojavila vam se nova bora, cveće u vazi od prošle nedelje je uvelo i treba da se menja. Zapisaćete neki stih, citat iz knjige, tražiti na radiju pesme koje vas pogađaju u srž, ono kada se naježite na prve taktove.

Budite danas ljubazni i pažljivi u ophođenju jer svaka vaša reč ili gest može nekome pokvariti dan, ali i vama, jer ako primetite da je neko promenio izraz lica tokom razgovora, ostatak dana ćete provesti brinući o tome da li je trebalo da tako hirovito reagujete.

Ako ste, po prirodi, zatvorena osoba koja ne voli da izražava svoja osećanja, biće vam nelagodno. U vama se sve komeša, imate veliku želju da vas neko zagrli, poljubi, da kažete nešto lepo, ali se plašite da vas okolina ne vidi kao slabića, pa se to pretvori u nervozu. Opustite se i pustite da vas emocije ponesu, niste slabić ako vam je potrebna pažnja. Poklonite je ljudima oko sebe.

Prelazak Meseca u znak Ovna će vas ubrzati i otrezniti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s