Muškarac Škorpija

Muškarac Škorpion, taj mračni princ Zodijaka za kojim žude sve pripadnice svih znakova. Koliko ste puta čuli čežnjivo „ah, Škorpija“. Pa osmeh i lelujavo zanošenje do padanje u nesvest. Svaka žudi da ima nekog takvog, ma nek ima samo i neku ličnu planetu, već će mu dodeliti sve magične i mistične osobine neodoljivog zavodnika koji te ishipnotiše ko zmija žabu, samo sto se uvek zaboravi kako žaba završi.


U bici za Škorpiona sva su sredstva dozvoljena, igrajte prljavo, šta više, tako ćete mu sigurno privući pažnju. Jeste on ratnik, ali voli i da ima pored sebe istu takvu ženu koja će se boriti za njega, pa i sutra slavno poginuti, ako situacija zahteva. Da, on bi to isto i za vas uradio.

Ajde, kad ste već zapeli za Škorpionom! Možda pronađete u ovom tekstu tajne zavođenja, ako uopšte neko može sve njihove tajne da sagleda. Mnogi su mislili da su ih pročitali, da će im doći glave, ali obično posle bude, nisam znala, bila mala, pa pala. Pre svega treba da se izborite s gomilama žena koje ga jure i žele isto kao i vi. Sedite i razmislite šta je to sto vas izdvaja iz gomile. On neće običnu ženu, njemu treba izuzetna žena koju će on kasnije oblikovati da bude još izuzetnija, ako uopšte i stignete dotle.
I on može da pogreši i često mu se to i dešava pošto mu zapadne žena koja je u fazonu pristala sam biću sve što hoće, pa kad je prođe zaljubljenost i poželi da bude ono što ona hoće, kreću problemi jer se On oseća prevarenim.
Najviše ga nerviraju folirantkinje. Ako ne želite dugoročnu vezu, već samo avanturu, onda se slobodno pretvarajte da ste to sto niste, neće se baviti istraživanjem ako ne uspete da ga zainteresujete, ako ste mlaki i sve mu date na tacni. Za dugoročni odnos treba vam misterija, neka prava. Nemojte da ga lažete da ste išli kod drugarice na pižama party, a veče proveli u ludovanju u diskoteci. Samo će vam se smejati, u sebi, nikad neće reći da vas je provalio, možda nekad i hoće, kad vas bude ostavljao pa nabrajao gde ste sve išli i šta ste radili i kako ste ga lagali, a vi samo zinete. Svakako ćete ispasti smešni.
Dajte mu neku misteriju koja će ga zaintrigirati, nešto sto će mu zaokupiti um, nešto po čemu se izdvajate iz mase lepotica koje ga žele. Budite uvek sređeni i doterani, za svaki susret, pa i ako vam je komšija, a vi krenuli da bacite đubre, skockajte se kao da ste krenuli na kafu u neki fensi kafić. Kad vas sretne tako par puta, neće moći da odoli a da vas ne zaustavi i ne prokomentariše. Kod njega to znači… „hmm… izlazi ovako na 5min do kante, hmm. .. i vraća se kući, da li je sama, mislio sam da živi sama, a sto se sređuje ovako, ko zna ko joj je došao, možda ne ide kući, pratiću je jedan dan, možda se zbog mene tako sprema“.
Kad mu konačno zapadnete za oko, odmah ćete to znati. Gledaće vas ko gore pomenuta zmija žabu. Ako želite da zadržite poziciju, nikako ne sklanjajte pogled. Izdržite junački to prodorno skeniranje, oči u oči, pa do malog mozga, ima da ga osetite. Onda se spušta do stopala, pa polako opet vraća do očiju. Sve vreme ga pratite. On ne diše dok vas odmerava i vrlo otvoreno to radi jer ga zabavlja, jer očekuje reakciju, ali ne, budite i vi stena kamena.
Kad ste to izdržali, spremni ste za neobavezno ćaskanje, lepo vreme i tako to, neka dvosmislena seksualna upadica, gde će se on okrenuti u jednom trenutku i otići zbog neodložnih obaveza, ostavivši vam, nehajno vizit kartu. On je dao znak da mu se sviđate. Sad vi zovite, na vama je, neće vas juriti. Za njega je ljubav bojno polje ko u pesmi Pat Benatar „ we are strong, no one can tell us we are wrong, searching our hearts for so long, both of us knowing, love is a battlefield“, s tim da je on uvek pobednik.
Kada jednom dobijete titulu Škorpionove gospođe, budite spremni da ćete biti samo njegova i ničija više. Rasteraće vam sve udvarače, ne voli da se sa bilo kim takmiči i da deli pažnju. Uradiće to diskretno, nećete ni primetiti, samo jednog dana ćete se zapitati kako to da vam odavno niko nije prišao.
U javnosti će očekivati od vas da budete perfektno doterani, nikad vam neće zamerati da trošite puno na kozmetiku i krpice, čak će vas i podsticati u tome. Vi, kao kraljica,  zaslužujete najbolje, kao što je i on zaslužio i osvojio vas najbolju.
I obožavaće vas iskreno, u javnosti će delovati hladno i distancirano, ali kad ostanete nasamo obasipaće vas nežnostima.
Samo ga nemojte izdati. Budite uz njega uvek i kad greši. Neće slušati vaše savete i uvek će raditi kao on hoće ali će mu značiti da vas ima pored sebe i kad pogreši i kad se slupa i sve mu lađe potonu.
Iz vaše ljubavi on crpi snagu da ide dalje i vaši poljupci i tiha podrška će ga izlečiti od tuge i neuspeha bolje nego bilo koji lek.  Ako ste spremni da uvek budete u nekoj vrsti senke, jedan korak iza njega, neprimetna ali važna i odlučna kao žena iz izreke „iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena“, Škorpion je idealan partner za vas.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s