Muškarac Lav

Ako vam je pažnju privukao muškarac Lav, treba da imate na umu da se za njega treba i lavovski boriti. On oko sebe uvek ima “čopor” žena koje mu se dive, laskaju, obožavaju i može da bira. On će, kao pravi kralj, biti ljubazan sa svima, svakoj posvetiti pažnju i dati prikladan kompliment koji će učiniti da se žena oseća posebno. On je Kralj Sunca, a sve planete se vrte oko Sunca, pa morate i vi.

Da biste privukli njegovu pažnju, morate baš vi da budete ta koja će da zablista i očara ga. Za to vam je potrebno samopouzdanje. Ponašajte se tako da budete privlačni svima, ali mu dajte do znanja da vaša pažnja pripada samo njemu. Muškarac Lav obožava da pokraj sebe ima ženu koja privlači poglede i cenjena je u svojoj profesiji, načinu ophođenja, fizičkom izgledu.

On je zabavan i uvek spreman za šalu, voli da se šali i na svoj računa ali ne voli kada to neko drugi radi, pa pazite da ne preterate ako krenete da ga zadirkujete. Vrlo će se uvrediti i nikada vam neće zavoraviti ako se šalite na račun njegove inteligencije, izgleda i porodice. To je nešto u šta se ne dira i samo on sme da govori o tome.

Sa Lavom vam je provod zagarantovan. Njega sve zanima i sve voli da proba i neće odbiti vaše predloge za provod. U obzir dolaze i časovi kuvanja, izložbe, pozorište, sve vrste sportova. Voli i da se bavi sportom i da posećuje sportske manifestacije, posebno ako su međunarodnog karaktera.

Biće mu neprijatno kada primeti da ste neraspoloženi i tužni u njegovom društvu i sve će uraditi da vas oraspoloži i nasmeje. Njegova energija je zarazna, pa neće biti potrebno mnogo da vam se vrati osmeh na lice.

Lav očekuje da mu uvek budete na raspolaganju. Najviše ga nervira kada se ne javljate na telefon i ne odgovarate na poruke. Ako se to desi nekoliko puta uzastopno, neće odoleti, a da ne prigovori, iako sebi daje slobodu da vam se ceo dan ne javi ili isključi telefon, ako mu se spava. Njemu je potrebna stalna pažnja i briga i da zna da mislite o njemu i kada nije pored vas.

Voli da živi raskošno i bitno mu je da ima dovoljno novca da sebi može priuštiti život na visokoj nozi. Nije mu teško da radi, ako zna da će se njegov trud i zalaganje nagraditi. Obožava pohvale, mada mu je bitnije da dobije konkretnu potvrdu svoje izuzetnosti u novcu.

Sve što je njegovo je uvek najbolje, od materijalnih stvari do porodice. U drušvu voli da se pohvali svojim kontaktima s poznatim i uspešnim ljudima, ako ste mu partnerka, hvaliće se svuda i s ponosom pričati o vašim uspesima. Voli da nosi markiranu garderobu, po mogućnosti novu i da se vidi da piše, pa makar i sitnim slovima, ako nema nešto upečatljivije. Ako nije u situaciji da kupi, otićiće u second hand i birati samo stvari s markom, a pri tom paziti da ga slučajno neko ne vidi da tu kupuje. Pre će da nosi original, nego najbolju kopiju, to je za njega ispod nivoa i sramota.

Ne poklanjajte mu ono što vama ne treba, time ćete ga samo uvrediti jer kako mislite da on uzme nešto što vama ne valja. Dajte mu i nešto sitno, samo da zna da ste posvetili vreme birajući baš za njega.

Harizmatični su šefovi i često brzo napreduju na poslu. Znaju da motivišu svoje zaposlene, mada će vas nervirati njegov perfekcionizam i visoki standardi i što vas vraća dok ne uradite svoj deo posla do savršenstva.

Timski su igrači ali samo kada su oni na čelu tima. Teško im je da slušaju druge i povlađuju im, pa se mogu javiti problemi u komunikaciji, pogotovo ako im izdajete naređenja.

Zapovednički ton nikako ne podnose i namerno neke stvari neće uraditi ili se javiti na telefon ako ga zovete pet puta uzastopno, jer kako se vi usuđujete da mu naređujete. U komunikaciji s njim budite odmereni, kulturni, lepo zamolite, povremeno ga pohvalite i dobićete i više od onoga što ste očekivali.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s