Muškarac Rak

Pažnju vam je privukao muškarac Rak. Fin, odmeren, ljubazan, uvek vas značajno pogleda kada prodjete pored njega i diskretno dodirne vašu ruku, ali nikako da uradi nešto konkretno, da vas pozove na piće ili u šetnju.

Za to ćete morati sami da se potrudite jer on retko čini taj prvi potez zato što ima strah od odbacivanja i lakše mu je da vas posmatra i čezne, nego da se otvori, prizna vam svoja osećanja i dobije odbijanje, pa možda i podsmeh.

Nemojte nikada da mu zakazujete dejt pred svima ili da mu šaljete sms poruku ili mejl jer će ih ignorisati. To treba da uradite lično jer tako može da proceni da li ste zaista ozbiljni u svojoj nameri.

Ne voli žene koje se previše šminkaju, mirišu, oblače tako da ne mogu da se mrdnu. Za njih je ideal žena čiste kose i lica, s malo šminke, rumenih usana i živahnog pogleda. Uredna, praktično obučena, bez suvišnih detalja koji privlače pažnju i samo smetaju da ono što je prava lepota zablista.

Vaš prvi sastanak najčešće će biti u restoranu domaće kuhinje, a može vas pozvati i kod sebe na večeru. Hranu će skuvati sam, on voli da kuva i da ga hvale.

Muškarci Rakovi su veoma privrženi porodici, kako primarnoj, tako i onoj koju će da stvori. Njima je nezamislivo da provedu život bez žene i dece. Svaku potencijalnu partnerku procenjuju i prema tome kako se ophodi sa svojim roditeljima, vrlo im je bitno da vide da je pažljiva i brižna i da ih ne zanemaruje. Pred njim nikako nemojte da ih kritikujete jer ga to može navesti da pomisli šta tek pričate o njegovima ako o vašima imate takvo mišljenje.

Poseban plus će vam biti ako ga, u razgovoru, pitate da vam priča o svojoj porodici. To će jedva dočekati, a kada vas odvede prvi put svojoj kući na upoznavanje s porodicom i uspete da očarate njegvu majku, budite sigurni da ste na pola puta do oltara. Pohvalite je kako lepo uredila kuću, kako je uspela da odgaji tako divnog sina. Ovo one znači da je edipovac, mada postoje i takvi slučajevi. Muškarac Rak duboko poštuje žene, a takav će biti i prema vama.

Uvek će se truditi da za svoju porodicu obezbedi sve, stavljajući često sebe na poslednje mesto. Za njega je uživanje kada, za vreme nedeljnog ručka, vidi oko sebe svoje najbliže, zadovoljne i nasmejane i to mu daje snagu i motivaciju.

Seksualnost je za Raka veoma važna i predstavlja osnov odnosa sa osobom u koju je zaljubljen. To je izraz ljubavi i poverenja, potpuno predavanje, a ne samo uživanje. Vrlo mi je bitno da zna da je partner zadovoljan i svu svoju pažnju usmerava na davanje.

On zna šta je najbolje za vas tako da možete imati utisak da komanduje iako to radi diskretno, uvek je on taj koji vodi, postavlja uslove, objašnjava nenametljivo kako je to najbolje za vas. Većini žena to ne smeta, prepuštaju mu se, osećajući se sigurno i zaštićeno jer on zna šta je najbolje za oboje.

Ipak, zbog ovakvog odnosa neke žene mogu imati utisak da su bez prava glasa jer svaki vaš predlog koji se tiče bliskosti i intimnosti, Rak će da ignoriše. Većina njih smatra da samo oni znaju kako se najbolje ljubi, ne vole da previše eksperimentišu, pa može biti i dosadno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s