Muškarac Bik

Najvažnije je razumeti kako privući pažnju muškarcu Biku. On je uvek zauzet ali ne nekim konkretnim poslovima. Divi se prirodi, posmatra leje cveća uz trotoar, posmatra rode koje su se vratile s juga i savršeno skockane izloge, još ako su izložene fino ukrašene torte. Ako njega pitate, može i samo šlag, ovaj fondan je previše naporan.
Ako ga sretnete na ulici,  na njega morate natrčati, stati ispred njega i pustiti ga da udari u vas i nasmejati mu se najširim osmehom uz „Izvini, evo jedna bananica u znak izvinjenja.“ Ako ga razoružate, može vas istog trenutka pozvati na kolače, a onda sledi teži deo, kako ga zadržati, iako u stvari on odlučuje da li će zadržati vas.
Na zabavi će ga više interesovati toalete i izbor hrane i dekoracije, nego da gleda dame. On zna zbog čega je došao i fokusira se na to. Jedino u slučaju da je tu s namerom da ode sa nekom damom, onda će i sam prići i započeti flert. Ali, ko će njemu misli pročitati kad je uvek fin, odmeren, usta puna komplimenta i sve mu je lepo, a kad nije lepo, pre će prećutati, nego da vas laže.
I kako god da se sretnete i na koji god način da želite da mu priđete, nikako ga ne opsedajte i ne budite dosadni. Ne pratite ga, ne zivkajte, ne uhodite. Ako ste pripadnica nekih vatrenih znakova, kod kojih mora sve odmah i sad, a baš vam se sviđa Bik, strpite se i polako. Ako je odlučio da ostane, ne možete da pobegnete, a vaša napadnost ga samo može uplašiti i oterati. Nije slabić, samo ga mrzi da gubi vreme s nepredvidivim i previše plahovitim ženama koje svaki čas menjaju raspoloženje i kojima treba da hvata narav. U ophođenju s njim budite pristojni, iskreni i dozvolite mu da priča i da se izrazi. Pustite ga da se polako otvara. Bikovi nisu od onih koji će vam na prvom sastanku sve ispričati o sebi, a na drugom odvesti u krevet. Njima je potrebno da osete određenu dozu bliskosti da biste se uopšte i poljubili, pa neretko od žena mogu da dobiju etiketu mlakonja, a to uopšte nema veze s tim. On vas je u sebi već hiljadu puta pomazio i poljubio, samo želi da i u stvarnosti potvrdi da je to to jer mu razočarenja teško padaju. On je obema nogama na zemlji i ne voli da se previše zanosi,  bar ne da se to vidi spolja.
Da, tvrdoglavi su i to nije mit. Najviše ih nervira kada pokušavate da ih ubedite da nisuu pravu. Vrlo retko će promeniti svoje mišljenje. Ako previše navaljujete i stalno mu govorite da nije u pravu, pitaće vas što ste uopšte s njim i pre će promeniti vas, nego svoje mišljenje.
Privlače ga žene koje nisu previše napadne u komunikaciji i koje znaju da slušaju. Nećete se pokajati ako ga pustite da priča. U početku će malo pričati o sebi, a kadbude video da ste pažljiv slušalac i da cenite to što vam se otvorio, nećete moći da ga zaustavite. Kada vam kaže da ste lepši bez šminke i da vam lepo stoji i poneka seda, stvarno to i misli. Odbijaju ga žene s previše šarenila na sebi. Najviše voli boje žita, maslinaste, cvetne dezene ali da to budu detalji.
Kap diskretnog parfema na vašem vratu će ga izludeti, iskoristite ovu informaciju, pogotovo sto voli da zagnjuri glavu u predeo između vrata i ramena i tako ćuti zajedno sa vama. Muškarac Bik voli da gleda vas, a ne fasadu.
Kada bude siguran da ste vi njegova idealna polovina izložiće vam svoje planove. Veoma će ceniti ako ste i vi takva osoba i ako vidi da može imati oslonac u vama da zajedno stvarate bolju budućnost. Da, on uvek ima plan i onda kad vam deluje smušeno i nezainteresovano, tačno zna šta želi i čemu teži. Uvek ima ušteđevinu za crne dane, njegovi prihodi koliko god da su mali ili veliki su uvek stabilni i redovni. Teško će sebe dovesti u situaciju da bude bez prebijene pare. Ne troši na gluposti, tj. na ono što on smatra da je glupost ali voli da sebi i svojim dragima priušti skupe i vredne stvari.Njemu je mnogo lepše da provede veče kod kuće s vama i prijateljima, nego da potroši neke basnoslovne sume u kafani s nepoznatima. Biraće apartmane i privatni smeštaj u kojem može da se kuva, pre nego luksuzne hotele s pet zvezdica jer je njemu bitno da ima svoj komfor i da jede kad želi i šta želi. I ako ga zovete na večeru, izbegavajte da naručujete hranu iz restorana. Jedna slana i jedna slatka palačinka će ga očarati više nego najluksuznije jelo i to zato što ste ih baš vi ispekli i baš za njega.
Muškarac Bik ne voli da menja svoje stavove, ima svoj red i disciplinu. Kod njega mora da se zna kad je za šta vreme, od obroka, preko vežbanja, do spavanja. Sve možete, ali to nemojte da mu remetite. Ili se prilagodite ili popričajte s njim o tome da se neke stvari izmene i prilagode vama. Zapamtite, vikom i drekom i pretnjama nećete postići baš ništa sem kontraefekta i da počne da vam tera inat i namerno radi sve. Za svaku promenu u njegovom životu je potreban uvod. Možete pokušati s večerom u dvoje, pa polako, mada se to neće završiti na samo jednoj večeri, ko zna koliko ćete ih skuvati dok on ne odluči da je možda vreme da razmisli o promenama.
Ako ga poštedite svakodnevnog zvocanja i prebacivanja i „ja to znam bolje“ upadica, dobijate jednog stabilnog muškarca koji će vam se potpuno posvetiti isvaki dan činiti za vas male stvari koje će vam ulepšavati dan. Nemojte ga terati u ludi i nepredvidiv svet, već uđite u njegov čarobni svet gde sve ima svoj smisao.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s